Thursday, 10 November 2011

sch holiday :/

nadia wiff sue
fatyn
me wiff anees

assalamualaikumm :)
weyh , cuti skolah dh dekatt , ummm rinduu la dekat depa semua ny .. anees , fatyn , nadia , suee n elsee .. wuhooo .. tapi taun depan fatin dah kena pindahh , uwaaaaa sedihh gilaaa ny ! banyak kodd kenangan kamii semuaa .. tp nk buad mcm mna , dy kena pindah jugakk .. takpalah aku tetap akan ingat semua yg kita dah laluii selama 1 taun ny tauu ..  tadi kita dah enjjoyy kann .. hope hang ingat kat kami semuaa , jangan lupa kami kalau dah jumpa kawan baruu tauu .. selalu contact kami tauu .. jangan lupa kami tauuu ..
okayy , dah laaa . takmauu tulis panjang2 , stg banjir lappy akuu ny .. 
thanks foe readings :]

happy vs tired -.-'

hey , assalamualaikumm .. hari ny dekat sekolah ada jamuan akhir tahun kp .. okay , ada KETUA POLIS DAERAH KULIM mai sekolah tadii .. wahh , bestt gilaaa .. takpaa laa , dah habeh ucapan semua tu , kami makannn , taksempat nak feeling makan cikguu panggil suruh basuh pinggan .. errr , baru makan nasi jaa , yang lain taksempat makan sebab tadak sapa basuh pinggan .. yang aku , fatin , sue ngn yg len pulun dok basuh laa , yang len dok kutip2 pinggan mai letak pastuu blahh mcm tu jaa .. dah laa tak tolongg , makanan pon tak tinggai .. gabaii punyaa perangaii , err saket hatii jugakk arr .. takpalahh , aku sabaq jaa ikot perngai depaa .. cikguu dok harap kat akuu ngn kawan2 aku . soo kena tunggu la smpaii kemas semua habehh .. okay laa , anywayy enjoyy jugakk walaupun jadi macam ny hari ny .. apa boleh buadd , sabaq jaa lahh kann .. heee ~
# FAKE SMILEE (Y)

Tuesday, 8 November 2011

randomm ! :)

assalamualaikum , hey peeps ! thanks sebab follow tasnim . hee ~ taktau nak tulis apa . okay bubyee .. loveyouu :)